Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt
  


 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Ook particulieren kunnen bij Perdo Plastic terecht
Particuliere verkoop - Bedrijf bij Brugge kweekt borderplanten, heesters, bomen en rozen, en verkoopt daarnaast tuinbenodigdheden en -decoratie. Biedt planten en tuinartikelen, vijvermateriaal, alsmede tuinontwerp en -aanleg... meer


Bijzonder tarief - .. meer

Er waait een codificatiewind door milieurechtelijk Europa
Codificatie - Er waait een codificatiewind door milieurechtelijk Europa. Als vertrekpunt kan nog altijd het onderscheid van Dworkin gehanteerd worden. In Nederland zijn we reeds toe aan die vervolgstappen... meer

Jongeren zijn slecht op de hoogte van hun rechten en plichten bij vakantiewerk
Hulp bij aangifte - Tandartskosten die uw zorgverzekeraar niet vergoedt, mag u ook bijtellen. Hoe meer ondernemers meedoen, des te meer kan worden gedaan en des te veiliger het gebied wordt. Jongeren zijn slecht op de hoogte van hun rechten en plichten bij vakantiewerk... meer


In de woningcatalogus staat aangegeven hoeveel woningen er gemiddeld in een jaar vrijkomen en hoeveel mensen staan ingeschreven.

In de woningcatalogus staat aangegeven hoeveel woningen er gemiddeld in een jaar vrijkomen en hoeveel mensen staan ingeschreven. Als je geneeskunde gaat studeren doe je dat toch vanuit een ideaal en niet omdat je later graag een jacht wilt kopen. Maar Leiden ligt vrij centraal, dus op zich hoeft het nog geen probleem te zijn. Alles is redelijk dicht bij elkaar, dus met de fiets zijn alle afstanden naar allerlei plaatsen goed te behappen. Je hoeft alleen een postadres in te vullen als je geen post op je woonadres wilt ontvangen. Voor een studie als Chinees heeft de kleinschaligheid nog een ander voordeel, in de lessen is er veel meer interactie tussen docenten en studenten, je bent geen nummertje tussen alle andere nummers. Wethouder Joss Tabak testte het ov! Zij wil haar ervaringen bespreken met connexxion. Ik hoop dat laatste, dus als iemand me hiervan kan overtuigen, graag! Ik wil natuurlijk wel het gevoel hebben dat ik in Leiden een leuke tijd tegemoet ga. Quintus kies je voor tradities en het disputensysteem. Daar wil ik aan toevoegen dat je zelf het best kunt bepalen wat bij je past. Informatie over projecten in de regio en planmatig onderhoud kunt u hier vinden. Dat er zoveel studenten zijn zorgt voor veel leven en een speciale sfeer. De omvang van eerstejaars Chinees elk jaar ligt nu rond de 50.

Verder is Leiden natuurlijk beroemd om haar grachtjes en steegjes. Verder wens ik je nog een leuke studietijd toe, en wie weet zie ik je wel bij Chinees rondlopen. In de introductieweek El Cid wordt er veel reclame gemaakt voor elke vereniging, dus als je lid wil worden van een, is dit een goede gelegenheid om je te oriŽnteren. Op Quintus zijn disputen die veel verplichtingen hebben, maar ook waar je geen verplichtingen hebt. Daarnaast vindt u laatste edities van ons bewonersblad, De zesde gevel. Laat je niet afleiden door vooroordelen maar neem zelf eens de moeite om echt met Leiden kennis te maken. Mijn omgeving snapt nog steeds niet dat ik Leiden leuk kan vinden en vinden het helemaal raar dat ik volgend jaar echt daar naartoe ga.

Misschien ben ik te idealistisch of misschien niet en zijn er in Leiden toch meer mensen zoals ik. Zelf overweeg ik nog iedere dag om de studie alsnog te voltooien, maar het wordt je niet makkelijker gemaakt. Wat het uitgaansleven betreft, ben ik van mening dat het in Rotterdam of Amsterdam gezelliger is om te stappen dan in Leiden zelf. Het is ook prettig om door Leiden te fietsen, meestal heb je geen last van het andere verkeer, wat in andere steden wel vaak zo is. Om een pdf-bestand te openen, heeft u Acrobat Reader nodig. Ik hoop dat je wat hebt aan hetgene wat ik gezegd heb. Hier kom je in een dispuut terecht, waar mensen van meerdere jaren zitten. Daarmee kunt u zelf een inschatting van uw kansen maken. Ook uitgaan in Leiden biedt voor alles wat wils, en een aantal discotheken hebben een speciale studentenavond op donderdag.

Na het lezen van de andere vragen, weet ik nu van wel. Als je niets invult, wordt je woonadres automatisch je postadres. Ik woon al jaren vlakbij Leiden en ik kom er dus vaak, en ik vind het een onwijs leuke stad. Dan zul je al snel zien dat de student in Leiden vele gezichten kent. Rechten of een andere studie in Leiden studeren vind ik leuk, en ik heb dan ook alleen maar goede herinneringen aan mijn studietijd in Leiden.