Belastingboekje

Omdat je niet teveel
wilt betalen

Home Zoek Print Kontakt
  


 

Headlines   

Belastingdienst meet met twee maten

Loopt u in het vizier van de fiscus?

Winkeliers: Lokale belastingen niet meer van deze tijd

'Belasting op winkelreclame moet afgeschaft worden'

Winkeliers Groningen betalen meeste belasting over hun zaak

Wiebes: Kamer weet alles over belastingafspraken

Stadse winkeliers betalen meeste belasting voor panden

Extra aangiftetip

Belastingdienst jaagt op klanten trustkantoor HJC

Winkeliers: 'zet streep door reclamebelasting'

 
               

Artikelen

Het is altijd goed om eens uw ziektekosten te vergelijken
Ziektekosten - Vooral nu de basisverzekering er toe bijdraagt dat het vergelijken van ziektekosten een stuk eenvoudiger is geworden. Het College voor zorgverzekeringen CVZ coordineert en financiert de uitvoering van de... meer

Het is belangrijk dat je, je inboedel verzekerd voor de juiste waarde
Inboedel verzekering - Ziekenfonds en particuliere verzekering zijn een zorgverzekering geworden. Als je een alleenstaande ouder bent heb je waarschijnlijk recht op een eenoudertoeslag. De nieuwe zorgverzekering heeft een wettelijk vastgelegd basispakket... meer

Verslag van de onderhandelingen over de vijfde algemene kapitaalverhoging van de Afrikaanse Ontwikkelingsbank 1
Kapitaalverhoging - Verslag van de onderhandelingen over de vijfde algemene kapitaalverhoging van de Afrikaanse Ontwikkelingsbank 1. Goedenavond beleggers, een redelijke sessie vanavond waar opnieuw de winst behouden werd ... meer

De hoogte van de drempel hangt af van uw drempelinkomen
Drempel ziektekosten - .. meer


De beursfraudezaak heeft inmiddels geleid tot het opstappen van tal van directeuren.

Beursfraude

De beursfraudezaak heeft inmiddels geleid tot het opstappen van tal van directeuren. Het zou te makkelijk zijn om de schikking met Fred H. Op fietsen reden de Europese leiders tijdens de Eurotop door Amsterdam. Er is in de private sector veel in gang gezet maar we zijn er nog niet. Voor rood moet je stoppen en bij groen kun je doorrijden. Zijn vermogen wordt geschat op meer dan 230 miljoen gulden. In mei kwam de Tunnelboor onder de Oude Maas vandaan waar de tweede Heinenoordtunnel komt. Voordat ik mijn betoog afrond wil ik graag stilstaan bij de Code Tabaksblat. Het beloningendebat is ook gestart voor de semi-publieke sector. Ook computertycoon Willem Smit werd vaak genoemd in samenhang met S.

Voor wat betreft beloningen bestaat het officiële beleid vooral uit soft-law. Het mag gelijk op de lijst der verborgen atracties. Ja, dat Van Maanenbad moet natuurlijk blijven! Supermooi. Hoofdofficier Vrakking spreekt nu al van een succes. Zelfs overdag kwam de temperatuur niet boven de min 8 graden. Een zonnekoning wordt verblind door zijn eigen ijdelheid. Minister Aartsen hief in november het fokverbod voor varkens op. Het antwoord op deze vragen hebben we deels zelf in handen.

Hij is een echte schaker, hij denkt altijd een paar zetten vooruit. Wim de Ridder van het Centraal Planbureau, oliehandelaar J. Steenbrink sluit nieuwe arrestaties op korte termijn niet uit. En dat is niet omdat Amsterdam minder duur geworden is hoor. Menig tienerhart klopte sneller toen bekend werd dat de Spice Girls naar Nederland komen. Mogen dan ook alle kinderen stemmen, zich kandidaat stellen en campagne voeren? Zo, niet, laat dan maar.

Uiteraard is de semi-publieke sector anders dan de private sector. Met de deelnemende organisaties is de inzet van personeel besproken. De olifant Sonny overlijdt in Diergaarde Blijdorp op 70-jarige leeftijd. Op het strand van Ameland spoelen onfortuinlijke potvissen aan. Zoals u allen weet is het vraagstuk van corporate governance niet nieuw. In dit geval was er sprake van een bijzonder openbaar belang. Hij ging veel op reis en gaf in een interview aan voorlopig nog niet te zullen trouwen.

Aan het slot van deze speech wil ik nog één ding kwijt. Frankrijk ligt dwars en misgunt Duisenberg het voorzitterschap van de Europese Centrale Bank. Vissen stierven massaal aan gebrek aan zuurstof in het water. Ik vind de vergelijking tussen stoplichten en rotondes aansprekend. In september werd Mijndert Tjoelker op de Nieuwmarkt in Leeuwarden doodgeschopt. In Den Haag werd een brandaanslag gepleegd op een Turkse moeder en kinderen. Dat de journalist die over een bedrijf schrijft, ook in de aandelen van die firma investeert, gaat volgens hem te ver. Op 10 mei opende Koningin Beatrix na 44 jaar in de Nieuwe Waterweg de Deltawerken. De werkgroep Geldelijke Overmakingen is in juni van start gegaan.